Kids&Us Arenys
Carregant...

CURS 2022_23

SUMMER FW 2022

COOL OFF 2022

Actualitat

Els nostres alumnes tenen el potencial... i nosaltres la fórmula!

Els nostres alumnes tenen el potencial... i nosaltres la fórmula!

Publicat el 13/05/2019

Estrenem la nova campanya de Kids&Us, the English Formula, i ho fem amb dues accions molt especials i que ens fan molta il·lusió. Segueix llegint per conèixer tots els secrets de la fórmula de Kids&Us!

Que arriba l’estiu!

Que arriba l’estiu!

Publicat el 25/03/2019

Bé, potser ens hem passat una mica amb el títol, però ja tenim a punt les inscripcions per les colònies d’estiu en anglès sense viatjar a l’estranger, Cool Off de KBé, potser ens hem passat una mica amb el títol, però ja tenim a punt les inscripcions per les colònies d’estiu en anglès sense viatjar a l’estranger, Cool Off de Kids&Us. Continua llegint perquè tenim tota la informació que necessites saber. ds&Us. Continua llegint perquè tenim tota la informació que necessites saber.

Primavera d'aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Primavera d'aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat el 18/03/2019

S'acosta Setmana Santa, comença el bon temps i arriben les Easter Fun Weeks a Kids&Us Arenys! Prepara't per a unes vacances plenes d'emocions i diversió amb activitats 100% en anglès.

Deixeu-vos endur per la màgia de Nadal!

Deixeu-vos endur per la màgia de Nadal!

Publicat el 17/12/2018

Kids&Us Arenys desitja als seus alumnes, famílies i professors molt bon Nadal!

El Nadal més divertit el tenim a les Christmas Fun Weeks de Kids&Us!

El Nadal més divertit el tenim a les Christmas Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat el 03/12/2018

No ens n’hem adonat que ja som a Nadal! El Pare Noel i els elfs han d’acabar de fer les llistes de nens que han fet bondat i de nens que no n’han fet gaire. Els rens del Pare Nadal s’han de posar en forma per sortir a repartir regals per tot el món. Ens ajudeu a preparar un Nadal magnífic?

A Kids&Us estem preparats per començar molt més que un nou curs.

A Kids&Us estem preparats per començar molt més que un nou curs.

Publicat el 12/09/2018

Començar un nou curs és com encetar un capítol d’un llibre que t’apassiona. Descobrim nous personatges que ens acompanyaran al llarg de l’any amb aventures emocionants i plenes de màgia. Començar un nou curs també és com pujar una muntanya. És un repte que ens exigeix el millor de nosaltres i que ens reporta una gran satisfacció un cop l’hem superat. Però, sobretot, un nou curs és un viatge a través de l’aprenentatge que fem en companyia dels nostres millors amics i amigues i amb uns professors meravellosos que ens duran a conèixer universos fantàstics.Per a Kids&Us, un nou curs és tot això i molt més. I sabeu què? Ja ho tenim tot preparat per viure aquest cúmul d’emocions fresques i úniques que acompanyen la tornada a l’escola. És una sensació que ens encanta i, per sort, ja falta poc per tornar a començar i abraçar-nos tots i totes una altra vegada. Quines ganes!Més de 120.000 alumnes a tot el mónArrenquem aquest curs amb més de 120.000 alumnes a tot el món. Són 120.000 famílies que confien en la metodologia pròpia de Kids&Us. 120.000 famílies que comparteixen el nostre compromís d’ensenyar un anglès immersiu, ric i ple de matisos als nens i nenes d’entre 1 i 18 anys.A més, amb l’entrada al Japó, el màgic i meravellós món de Kids&Us ja és present a quatre dels cinc continents del planeta. Aquest curs 2018-2019 comptarem amb una xarxa de més de 430 centres, amb presència a Espanya, Andorra, Itàlia, França, Bèlgica, la República Txeca, el Marroc, Mèxic i el Japó.A tots els que formeu part de la família Kids&Us, feliç curs 2018-2019!