Kids&Us Arenys

Que arriba l’estiu!

Publicat 25/03/2019 per Kids&Us Arenys

: No ens hem tornat bojos, però és que tenim moltes ganes d’estiu i per això ja tenim a punt les inscripcions per les colònies d’estiu  Cool Off. Des de divendres 1 de març podreu triar el destí i les dates desitjades perquè els vostres fills gaudeixin amb una experiència divertida, didàctica i d’immersió lingüística en anglès, sense viatjar a l’estranger.

Què són les Cool Off?

Les Cool Off by Kids&Us són colònies d’estiu en anglès, adreçades als alumnes de Kids&Us de 7 a 13 anys, que estiguin cursant de Marcia a Fairy Tales 2. Aquests campaments estan pensats perquè els nens i les nenes gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense necessitat de sortir a l’estranger. En un entorn incomparable i acompanyats de monitors expertes, els vostres fills viuran aventures màgiques, especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

L’objectiu d’aquestes colònies és que els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

Marxem de ruta!

Aquest any el departament pedagògic ha volgut transportar-nos a la ruta més famosa del món: la Ruta 66 dels EUA. Entre els jocs, activitats i excursions que han preparat, descobrirem algunes de les curiositats de la mítica ruta i ens sorprendrem amb les meravelles naturals de la zona sense moure’ns de lloc.

I per fer-ho més fàcil, podeu escollir dates i allotjament entre les possibilitats que us oferim perquè els vostres fills gaudeixin d’unes colònies d’estiu exclusives amb el segell Kids&Us:

El Molí de la Riera – Catalunya 

1r torn: del 23 al 29 de juny

2n torn: del 30 de juny al 6 de juliol

3r torn: del 7 al 13 de juliol

4t torn: del 1 al 20 de juliol

5è torn: del 21 al 27 de juliol

 

Dehesa Boyal – Castella la Manxa 

1r torn: del 23 al 29 de juny

2n torn: del 30 de juny al 6 de juliol

3r torn: del 7 al 13 de juliol

 

Casa Corconte – Cantàbria 

1r torn: el 23 al 29 de juny

2n torn: del 30 de juny al 6 de juliol

3r torn: del 7 al 13 de juliol

 

Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció i si és necessari s’obrirà llista d’espera. Per més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina web www.kidscooloff.com o us podeu adreçar al vostre centre 

Compartiu-ho >