Kids&Us Arenys

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Arenys estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Arenys

Plaça Àlex Bueno Nilsson, bloc 1, baixos
08350 Arenys de Mar - Barcelona
Espanya, Tel. 937958087 / 619121695
arenysdemar@kidsandus.cat

Director/a del Centre

Núria Artigas

Horari del centre

De dilluns a divendres de 15.00h a 20.00h

Transport

Bus d'Arenys de Mar a Arenys de Munt.

Tweens&Teens By Kids&Us Arenys de Mar

Riera Pare Fita, nº120, Bloc 3 Local 4
08350 Arenys de Mar - Barcelona
Espanya, Tel.


    El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

    He llegit i accepto la política de privacitat *
    *Informació que has d'omplir obligatòriament
    Compartiu-ho >