Kids&Us Arenys

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Sladjana Zoric

  Sladjana Zoric

  Em dic Sladjana i sóc de Sèrbia on vaig estudiar Filologia Anglesa i Italiana. Vaig viure uns anys a Itàlia, on vaig posar en pràctica les meves capacitats comunicatives en anglès, convivint amb gent de tot el món. Després d’aquesta experiència i una altra carrera en Traducció i Mediació Intercultural vaig arribar a Barcelona. Allà vaig cursar el Màster en Traducció i Interpretació. Actualment visc a Arenys de Mar on porto treballant sis anys com a professora a Kids&Us. Aquest any, finalment s’ha complert el meu desig de treballar com a professora de Tweens&Teens.

 • Anabel Bilbeny

  Anabel Bilbeny

  Em dic Anna i sóc professora d’anglès amb més de 9 anys d’experiència. Vaig estar vivint a Anglaterra, on convivia amb una família i cuidava dels nens, mentre ho compaginava amb els meus estudis. Després vaig viure a Estats Units, aconseguint un nivell d’anglès Proficiency. Més endavant, el maig del 2019, vaig assolir el Grade 10 del Trinity, que equival a un nivell C1.1. Actualment exerceixo la meva professió a Kids&Us desde fa 4 anys, treballant amb nens d’entre 4 i 9 anys.

 • Jaanam Daryanani

  Jaanam Daryanani

  Em dic Jaanam Daryanani Melwani i he estudiat tota la meva vida en anglès. Vaig anar al Benjamin Franklin International School de Barcelona on vaig estudiar ESO i Batxillerat. Després, vaig estudiar Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. Durant els quatre anys de la carrera vaig tenir l'oportunitat de viure un any a Irlanda i conèixer altres accents de la llengua anglesa. Després d'aquesta experiència, vaig tornar a Barcelona i vaig cursar el Master de Traducció de Textos Jurídics d'anglès, castellà i francès. Durant tota aquesta trajectòria, vaig estar treballant com a professora de Kids&Us. Aquest és el meu novè any a Kids&Us. Actualment visc a Pineda de Mar i porto quatre anys treballant com a coordinadora de Kids&Us Arenys de Mar. A més, aquest any és el primer any que exerceixo de formadora de professors dins l’empresa.

 • Susanna Sánchez

  Susanna Sánchez

  Hola, sóc la Susanna i vaig néixer a Arenys de Munt ja fa uns quants anys... Als 25 anys vaig marxar a viure a Portsmouth, Anglaterra. Allà vaig estar treballant i estudiant art durant més de 6 anys. Tinc el nivell C1 d’anglès de l’escola oficial d’idiomes. M’encanta viatjar i conèixer noves cultures. Fa 9 anys que treballo amb nens, impartint classes d’anglès a nivell particular i en alguna escola com a activitat extraescolar, i fa 4 cursos que em vaig incorporar a l’equip de professores de Kids&Us Arenys de Mar, on he après a ensenyar de manera molt divertida!

 • Núria Artigas

  Núria Artigas

  Em dic Núria i fa 5 anys que estic al capdavant del Kids&Us d'Arenys. Vaig estudiar administració i Direcció d'Empreses, però sempre he tingut clar que m'agrada treballar envoltada de nens. Per això, després de treballar uns anys en el mon de la banca, vaig montar el Kukutai: un espai lúdic per a nens i nenes, on vaig treballar durant 3 anys. Finalment vaig passar a formar part de l'equip Kids&Us i ara sóc una apassionada del seu mètode. M'encanta veure com any rere any els nostres alumnes creixen amb nosaltres i aprenen de manera divertida!

 • Jerod Dudgeon

  Jerod Dudgeon

  Hola, sóc en Jerod. Vaig néixer a Ohio, Estats Units. Actualment visc a Arenys de Mar des del 2015. He estudiat Art Digital i Tecnologia a la Universitat Denison, Columbus. Sóc cantautor en el meu temps lliure i professor d'anglès al Kids&Us desde l'any 2018. Realitzo classes amb nens d'entre 4 i 11 anys i gaudeixo molt ensenyant la meva llengua materna a tots ells!

Compartiu-ho >