Kids&Us Arenys

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Núria Artigas

  Núria Artigas

  Em dic Núria i fa 7 anys que estic al capdavant del Kids&Us d'Arenys. Vaig estudiar administració i Direcció d'Empreses, però sempre he tingut clar que m'agrada treballar envoltada de nens. Per això, després de treballar uns anys en el mon de la banca, vaig montar el Kukutai: un espai lúdic per a nens i nenes, on vaig treballar durant 3 anys. Finalment vaig passar a formar part de l'equip Kids&Us i ara sóc una apassionada del seu mètode. M'encanta veure com any rere any els nostres alumnes creixen amb nosaltres i aprenen de manera divertida!

 • Jaanam Daryanani

  Jaanam Daryanani

  Em dic Jaanam Daryanani Melwani i he estudiat tota la meva vida en anglès. Vaig anar al Benjamin Franklin International School de Barcelona on vaig estudiar ESO i Batxillerat. Després, vaig estudiar Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. Durant els quatre anys de la carrera vaig tenir l'oportunitat de viure un any a Irlanda i conèixer altres accents de la llengua anglesa. Després d'aquesta experiència, vaig tornar a Barcelona i vaig cursar el Master de Traducció de Textos Jurídics d'anglès, castellà i francès. Durant tota aquesta trajectòria, vaig estar treballant com a professora de Kids&Us. Aquest és el meu novè any a Kids&Us. Actualment visc a Pineda de Mar i porto set anys treballant com a coordinadora de Kids&Us Arenys de Mar. A més, aquest any és el primer any que exerceixo de formadora de professors dins l’empresa.

 • Sladjana Zoric

  Sladjana Zoric

  Em dic Sladjana i sóc de Sèrbia on vaig estudiar Filologia Anglesa i Italiana. Vaig viure uns anys a Itàlia, on vaig posar en pràctica les meves capacitats comunicatives en anglès, convivint amb gent de tot el món. Després d’aquesta experiència i una altra carrera en Traducció i Mediació Intercultural vaig arribar a Barcelona. Allà vaig cursar el Màster en Traducció i Interpretació. Actualment visc a Arenys de Mar on porto treballant sis anys com a professora a Kids&Us. Aquest any, finalment s’ha complert el meu desig de treballar com a professora de Tweens&Teens.

 • Anabel Bilbeny

  Anabel Bilbeny

  Em dic Anna i sóc professora d’anglès amb més de 9 anys d’experiència. Vaig estar vivint a Anglaterra, on convivia amb una família i cuidava dels nens, mentre ho compaginava amb els meus estudis. Després vaig viure a Estats Units, aconseguint un nivell d’anglès Proficiency que equival a un C2. Actualment exerceixo la meva professió a Kids&Us desde fa 4 anys, treballant amb nens d’entre 4 i 9 anys.

 • Nicole Castillejo

  Nicole Castillejo

  Jo soc la Nicole! Soc estudiant de Mitjans Audiovisuals. A més d'estudiar i treballar a Kids&Us soc monitora de lleure a l'Esplai El Pas, a Palafolls. L'anglès sempre ha estat vinculat a mi, ja que la meva mare és britànica. Kids&Us m'ha brindat una gran oportunitat, ja que com a professora i monitora gaudeixo veient com els infants van creixent i sense adonar-se'n són capaços de parlar una tercera llengua.

 • Helena de Bonis

  Helena de Bonis

  Hola! Soc l'Helena. Actualment soc estudiant d'història de l'art a la Universitat Autònoma de Barcelona. Porto estudiant anglès des de ben petita i de fet vaig créixer aprenent amb el mètode Kids&Us. Fa dos anys vaig aprovar l'examen Advanced que equival a un nivell C1. Treballar a Kids&Us Arenys ha sigut una gran oportunitat, ja que ara puc veure com els nens aprenen amb el mateix mètode amb el que vaig aprendre jo. Soc professora tant de Kids com de Teens&Tweens i veure'ls créixer i millorar dia a dia és una gran satisfacció.

 • Olga Miró

  Olga Miró

  Hola! Soc l’Olga i tinc una trajectòria de més de 30 anys en contacte amb l’anglès. Vaig estar vivint a Anglaterra amb una família a Blackpool mentres estudiava anglès i al cap d’un any vaig marxar a treballar d’au-pair a Altrincham (Manchester) durant 2 anys. Més tard vaig fer un curs de secretariat a Manchester (Diploma in European Business administration). Allà vaig estar vivint durant 3 anys. Tinc un nivell de Proficiency i la meva última titulació ha sigut el C.E.L.T.A. Sempre he estat ensenyant anglès tant a nens com a adults. Aquest és el meu segon any a Kids&Us amb nens d’entre 1 i 9 anys. Em genera una gran satisfacció personal veure com els nens aprenen des de tan petits i d’una manera tan natural amb el mètode Kids&Us.

 • Susanna Sánchez

  Susanna Sánchez

  Hola, sóc la Susanna i vaig néixer a Arenys de Munt ja fa uns quants anys... Als 25 anys vaig marxar a viure a Portsmouth, Anglaterra. Allà vaig estar treballant i estudiant art durant més de 6 anys. Tinc el nivell C1 d’anglès de l’escola oficial d’idiomes. M’encanta viatjar i conèixer noves cultures. Fa 9 anys que treballo amb nens, impartint classes d’anglès a nivell particular i en alguna escola com a activitat extraescolar, i fa 7 cursos que em vaig incorporar a l’equip de professores de Kids&Us Arenys de Mar, on he après a ensenyar de manera molt divertida!

 • Jerod Dudgeon

  Jerod Dudgeon

  Hola, sóc en Jerod. Vaig néixer a Ohio, Estats Units. Actualment visc a Arenys de Mar des del 2015. He estudiat Art Digital i Tecnologia a la Universitat Denison, Columbus. Sóc cantautor en el meu temps lliure i professor d'anglès al Kids&Us desde l'any 2018. Realitzo classes amb nens d'entre 4 i 11 anys i gaudeixo molt ensenyant la meva llengua materna a tots ells!

Compartiu-ho >