Kids&Us Arenys

Matrícules obertes per al curs que ve a Kids&Us!

Publicat 09/05/2022 per Kids&Us Arenys

Sempre és un bon moment per aprendre anglès, però en el cas dels infants, com més aviat comencin millor. A Kids&Us ho sabem i ho reivindiquem. Els nens i nenes han nascut per ser ells mateixos i la nostra missió és ajudar-los a aconseguir els seus propòsits.

Amb la metodologia Natural English, ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes.

3 motius per escollir Kids&Us perquè els teus fills i filles aprenguin anglès

Kids&Us va néixer amb l’objectiu de revolucionar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única  i integral.
Ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès.
El mètode Natural English [ENLLAÇ AL MÈTODE WEB] replica el procés d’adquisició de la llengua materna; assegura un aprenentatge natural i espontani, i respecta l’ordre natural d'aprenentatge de la llengua.

Escoltar
Entendre
Parlar
Llegir i escriure

A Kids&Us Arenys hem obert el període de matriculació per al curs 2022-2023. No us espereu a demà, reserveu ja la vostra plaça.

Truca’ns al 937958087, escriu-nos a arenysdemar@kidsandus.cat o vine a veure’ns [ENLLAÇ A CONTACTE] per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre Kids&Us i la nostra metodologia.

Compartiu-ho >